Britų premjeras Deividas Kameronas įšventinimo į masonų ložę metu lytiškai santykiavo su mirusia kiaule

Šauksmas.lt
+ 4 - 0
Автор: Šauksmas.lt
Источник: http://sauksmas.lt/lordas-eskroft-britu-premjeras-uzsiiminej...
7533-09-24 (2015 г.), читали 3425
1

Didžiojoje Britanijoje paskelbė kompromatą prieš ministrą pirmininką Deividą Kameroną.

Nepaprastas skandalas kilo Britanijoje dar iki lordo Maiklo Eškrofto „Vadinkite mane Deiv“ knygos pasirodymo. Tai Deivido Kamerono biografija, kuri net mirga nuo nepalankių atsiliepimų apie audringą ministrų kabineto pirmininko jaunystę.

Paaiškėjo, kad Kameronas studijų laikais priklausė elitinei Itono kolegijos masonų ložei. Analogiška masonų ložė “Kaukolė ir kaulai” veikia elitiniame JAV Jeilio universitete, JAV politikų kalvėje, kuriai priklausė ir priklauso daugelis JAV valstybės vadovų.

reklama

Kad tapti jos nariu, jam reikėjo atlikti pačius įmantriausius išbandymus: Kameronas lytiškai santykiavo su mirusia kiaule. Šaltinis teigia, kad yra nuotraukos, patvirtinančios šį faktą.


Tarp klubo narių be Kamerono - Hiugas Grantas (Hugh Grant), Roris Stiuartas (Rory Stewart MP), banksteris Natanielis Rotšildas (Nat Rothschild)

Be to, knygos autorius tvirtina, kad būsimas premjeras naudojo kokainą ir kitus narkotikus, nuolatos girtavo ir žemino tuos, kurie buvo už jį neturtingesni, praneša The Mirror.

Valdyti Europos valstybėms, kaip rodo daugybė faktų, parenkami praeityje susikompromitavę žmonės, kuriuos galima vėliau šantažuoti. Tokia „lyderių“ parinkimo praktika duoda rezultatus: ES vadovai, su retomis išimtimis, – tikras politinių ir moralinių “gnomų” klubas.

Nėra abejonės, kad Anglijos ministras pirmininkas kažkuo neįtiko Pasaulio viešpačiams ir todėl buvo ištrauktas tam tikslui senai paruoštas kompromatas.

P.G.
Šauksmas


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
4   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 1

1. N. 0 0
2017-12-05 09:47:05

Su padvėsusia kiaule. Kiaulės ne miršta, o dvesia. Miršta žmonės. Kita vertus, jie visi ten - grantai, roriai, banksteriai - dvesia.

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают