Meilės ir laimės ištroškusiems – Geroji Žinia!

Anonimusas
+ 13 - 3
Автор: Saulius Veržikauskas
Источник: http://www.harmonio.net/meiles-ir-laimes-istroskusiems-geroj...
7533-09-18 (2015 г.), читали 2179
0

Niekada nieko nedariau ir nežadėjau daryti už dyką. Nes buvau bedvasis egoistas ir, jei būtumėte norėję, kad jums padėčiau perkrauti stirtą malkų, turėjote  bent obuoliu pavaišinti. Tačiau aš pasikeičiau.

Šiandien tiesiog spirgu, kaip noriu nemokamai paskleisti vieną nuostabų dalyką. Tiesiog jaučiu, kad pati dieviškoji visatos energija mane verčia dalintis šiuo gėriu, kuris išprovokuos visaapimančią meilę, nirvaną nušvitimus ir kitokius dvasingus bajerius.

Dalykas tame, kad žmonės nuo pat gimimo siekia geresnio, laimingesnio gyvenimo. Kai kurie jų nuo ryto iki vakaro aria penkiuose darbuose, vakarais vos spėja pavalgyti ir jau laikas poilsiui – pasiruošimui kitai alinančiai dienai.

Kitas va, ligotas, visokiais sportais užsiiminėja, gumas tampo, svarmenis kilnoja, maistą riboja – na, nori žmogus būt stipriu, bent jau sveiku…

Trečias vis antrosios pusės paieškose: liūdna, niūru vienam gyventi, o ir meilės kūnas bei siela taip trokšta… Tik va, nesiseka niekaip – geriausi (geriausios) jau išgraibyti, o pats gi ne princas (princesė) ant balto žirgo (kumelės).

reklama

Taip ir vargsta žmogeliai… Dideliais būriais vargsta. Daug mūsų tokių – ieškančių ir tokštančių.

Bet!

Pirmą kartą mano „Bet!“ yra pozityvus ir suteikiantis konkrečią viltį! Net ne viltį, o tikslias instrukcijas, kaip, galų gale, tapti laimingu!

Netikite?

Aš taip pat iš pradžių netikėjau. Bet va, atradau Gerąją Žinią! Ir dalinuosi ja su jumis, šilumos ir meilės trokštančiaisiais.

O visas šis gėris yra internete, vienos tokios svetainės pavidale (pavadinimo nerašysiu, jei jums tiks – kreipsitės į mane asmeniškai, aš jums permesiu nuorodą).  Tik pažiūrėkite, kas čia siūloma (cituoju):

„Baziniame kurse Jūs išmoksite:

Nuskaityti ateitį ir praeitį  

Gydant panaudoti galvos smegenų darbo dažnius  

Matyti žmogaus kūno vidų  

Atlikti savęs išgijimą akimirksniu  

Atlikti grupinius gydymus  keturiuose lygiuose (Giluminis lygis, Genetinis lygis, Istorijos lygis, Sielos lygis) rasti, koreguoti ir pakeisti savo įsitikinimus kitais  

Neutralizuoti apšvitinimo pasekmes  

Susisiekti su Angelais-Sargais  

Sugrąžinti prarastus Sielos fragmentus  

Pašalinti visas genetines senėjimo programas  

Keisti DNR ir genų programas  

reklama

Aktyvuoti Jaunystės ir Gyvybinių jėgų chromosomą  

Išsilaisvinti nuo negatyvaus psichinio poveikio: nužiūrėjimo, prakeikimo, apkerėjimo  

Pritraukti į savo gyvenimą patį tinkamiausią partnerį  

Susikurti sau tokį Gyvenimą, apie kokį svajojate  

Kurti savo gyvenime Sveikatą ir Materialinę Gerovę“  

Tai va, koks gėris, kokia dovana mums siūloma! Ir, kas dar labai svarbu, cituoju:

„Mokymus veda du aukštos patirties instruktoriai!!! “

Jei jau ta patirtis tokia aukšta, tai gal ir mes žinias daug geriau įsisavinsime? Tiesa, už 3 dienų kursą reikia susimokėti. Kažkokius tai juokingus 300 su trupučiu eurų, o jei registruotis iš anksto, suma mažėja iki 275. Juk tai centai, arba, kaip anksčiau sakydavo – kapeikos!

Tokią sumą turime kiekvienas, tad, ar neverta paaukoti vardan savo džiaugsmo, laimės ir savo naujojo gyvenim įkurtuvių ? Juk po trijų dienų nebereiks nei darban eiti, nei poliklinikoje eilėse stovėti, o nuėjus į parduotuvę ar prekybos centrą nei viena prekė jums nebus brangi!

Mane asmeniškai kiek neramina pažadas išmokyti susisiekti su Angelais sargais. Mat, policijos aš nemėgstu, gaisrininkų nekviečiau, o į aną pasaulį dar nesiruošiu. Bet, lyginant su kitais siūlomais nuostabiais dalykais, tai tik nereikšminga smulkmena.

Na, ir pasakykite, ar tai ne Geroji Naujiena?

Tiesa, mano vienas toks nedvasingas pažįstamas teigia, kad norinčius papulti į šiuos kursus, galima be jokios papildomos patikros įrašyti ir į psichiatinio dispanserio įskaitą, tačiau tai tik jo asmeninė ir nereikšminga nuomonė.

O aš Gerąją Žinia tikiu! Aleliuja ir amen!

kursai (Small)
Nuotraukoje – pirmoji organizuojamų kursų laida. Visi be galo laimingi ir nušvitę

Autorius Saulius Veržikauskas, paremta realia internete rasta informacija


81% Плюс 81% Plus
19% Минус 19% Minus
13   3
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают