Tautininkų Sąjungos pareiškimas „Dėl Ukrainos Maidano“ arba nepabaigiamas Marazmo žavesys

Anonimusas
+ 4 - 1
Автор: Tautininkų Sąjunga
Источник: http://www.tautininkusajunga.lt/del-ukrainos-maidano/...
7533-09-16 (2015 г.), читали 1780
0

Tautininkų Sąjungos pareiškimas

Dėl Ukrainos Maidano

2015-09-08
Vilnius

Ukrainos revoliucija tęsiasi. Ukrainos nacionalistų kongresui, „Laisvės“ partijai, Radikaliajai partijai ir Dešiniajam sektoriui kovojant už šalies laisvę ir vientisumą, Nacionalinės gvardijos savanoriams grumiantis karo frontuose, Aukščiausiosios Rados dauguma renkasi išdavystę. Nusileidžiant Rusijos spaudimui, gėdingai išdavus Vakarų Europos vadovams, krauju aplaistyta Ukrainos žemė faktiškai atiduodama okupantams.

reklama

Ne taip seniai matėme, kaip liberaliosios oligarchinės jėgos, flirtuojančios su Rusija, bandė susidoroti su Dešiniojo sektoriaus žmonėmis. Šiandien einama dar toliau – valdžios taikiklyje atsidūrė ir „Laisvės“ partija. Rugpjūčio 31 d. prie Aukščiausiosios Rados vykstant mitingui prieš okupantų valdžios įteisinimą Donbase, vieno provokatoriaus mesta granata pareikalavo aukų. Kaltę už jas bandoma suversti Ukrainos patriotams, kurie ir iškovojo Tėvynei laisvę.

Tautininkų Sąjunga nuo pat pirmojo Maidano rėmė Ukrainos laisvės kovas ir nuosekliai laikosi šių pozicijų toliau. Solidarizuojamės su visais Ukrainos patriotais, linkėdami jiems sėkmės didvyriškoje kovoje už savo Tautą ir Tėvynę. Kviečiame Lietuvos valstybės institucijas, politines partijas, visuomenines organizacijas ir visus patriotus palaikyti šią kovą, pasmerkiant išdavikus.

Pagarbiai,
Tautininkų Sąjunga

---
LDiena.lt: uždanga.


80% Плюс 80% Plus
20% Минус 20% Minus
4   1
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают