Vokietijos politinė šizofrenija

Šauksmas.lt
+ 6 - 0
Автор: Šauksmas.lt
Источник: http://sauksmas.lt/vokietijos-politine-sizofrenija.html...
7533-09-15 (2015 г.), читали 2130
0

Pasaulis nustebęs: Vokietija kviečia migrantus, o kai šie atkeliauja iki jos sienų, tas sienas ima ir uždaro jiems panosėje.

„Vėlu gerti Boržomi, ponia Merkel“, – pasakytų koks jumoristas. Bet kai tokius pokštus krečia įtakingiausios ES valstybės kanclerė, tai menki juokai.

Įdomi vokiška logika: Merkel kviečia migrantus pas save, o kai tie susiruošia ir atvažiuoja į Vokietijos pasienį, tai uždaro sienas ir pasako, kad reikia dalintis pabėgėliais, būti solidariais ir tauškia kitokius niekus.

Jei kvieti, tai ir priimk. Kai padorus žmogus kviečia ką į gimtadienį, nesiunčiu savo svečių baliavoti pas savo kaimyną, ne uždaro kviestiems svečiams durų panosėje.

The Guardian aprašo reakciją pabėgėlių. Korespondento žodžiais jie išmušti iš vėžių kanclerės sprendimų. Minios bėglių Vienos stotyje bando suprasti, kaip taip įvyko, kad „mama Merkel“, kurią taip vadina už jos sprendimą atidaryti sienas imigrantams, vėl jas uždarė vos po aštuonių dienų, palikusi juos sunkioje padėtyje.

reklama

Financial Times: „Kanclerė Angela Merkel suprato, kad jos sprendimas palengvinti įvažiavimą sirų pabėgėliams, užplūdusiems Vokietiją, buvo rizikingas. Bet ji negalėjo laukti, kad nemalonumai prasidės taip greitai“

Sud deutsche Zeitung rašo: „Tai sienos atidarytos, tai sienos uždarytos. Niekas nesiryžo prognozuoti, kas įvyks toliau. Nepaisant to daugelis klausia – o ar yra pas kanclerę išviso koks planas?“

P.G. Šauksmas

---
LDiena.lt: šioje vietoje, bandant suprasti Vokietijos valdančio šūdeličio viražus globalaus pizdako akivaizdoje, turėtų padėti rusų publicisto Nikolajaus Starikovo videoblogo formos interviu nūdienos aktualijų tema. Nuoširdžiai rekomenduoju, kadangi jame labai išsamiai ir detaliai nagrinėjamos būtent jEvrosojūzo problemos:


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
6   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают