Marine Le Pen: Tai laisvės pabaiga

Šauksmas.lt
+ 4 - 0
Автор: Šauksmas.lt
Источник: http://sauksmas.lt/marine-le-pen-tai-laisves-pabaiga.html...
7533-09-10 (2015 г.), читали 1836
0

Marine Le Pen vakar atsakė į „Russia TV“ žurnalisto klausimus dėl migrantų keliamų problemų, migracijos priežasčių ir būdų užkertant kelius šiam procesui.

nuo 33 min.

Mes turime galimybę pakalbėti su Prancūzijos politike, partijos „Nacionalinis frontas“ pirmininke Marine Le Pen. Ačiū ponia Le Pen, kad atradote laiko. Europos politikai visas pastarąsias dienas daro garsius pareiškimus apie būtinybę priimti skubias priemones. Jūsų nuomone, ar sugebės Europa išspręsti problemą su migrantais per pakankamai trumpą laikotarpį?

- Žinote, yra toks prancūzų aforizmas: “kadangi viskas nebekontroliuojama, sudarykim įvaizdį, kad taip ir reikia“. Reikalas tame, kad nelegali migracija yra visiškai nekontroliuojama. Mūsų laikais Europą užliejo banga migrantų, sprendžiant iš visko – pati rimčiausia per visą istoriją. Ir Europos vyriausybės atsakingos už visą tai kas vyksta dabar. Metų metais jie provokavo nelegalią migraciją, organizavo tokį dosnų priėmimą nelegalams, kad tie perdavė šią žinią kitiems šimtams tūkstančių, jei ne milijonams norintiems atvažiuoti gyventi į Europos Sąjungą. Ir dabar jie pilnai paskendo šitoje situacijoje, išleido ją iš rankų ir natūralu – tikėtis neverta, kad jie sureguliuos problemą, kurią patys sukūrė.

reklama

Reikia vykdyti visiškai priešingą politiką negu ta kuri buvo vykdoma.

Pirmiausia, ką skubiai reikia daryti, yra sienų kontrolė. Mes negalime kovoti su nelegalia migracija, jeigu mūsų sienos pilnai atidarytos toms begalinėms bangoms imigrantų.

Antras dalykas – sustabdyti darbą šio vakuuminio emigracijos siurblio: socialinės pagalbos skyrimą, butus, pinigus, kuriuos jiems išduoda, kad mūsų šalys neatrodytų jiems rojaus kampeliu, kur galima įsitaisyti.

Trečia – padaryti taip, kad jie paklustų įstatymams.

Ir pabaigoje ketvirta – pilnai pakeisti tarptautinę politiką. Nikolia Sarkozi ir Fransua Olandas atsakingi už susidariusią situaciją kaip Libijoje, taip ir Sirijoje. Destabilizuodami jas, duodami Libijos raktą islamo fundamentalistams, mes atidarėme iš šių šalių migracijos kelia į Europą. Reikalinga pilnai pakeisti sąjungininkus, paimti į sąjungininkus Rusiją, Siriją prieš islamo fundamentalizmą. Reikia remtis Egiptu, kad stabilizuoti Libiją. Būtent to mes ir nedarom.

- ES politikai vienas paskui kitą siūlo savo namus atvykėliams. Kas tai? Piaras, nesugebėjimas spręsti problemos?

- Ne, ne Olandas. Jis pasakė, kad pas jį nėra po ranka laisvo gyvenamo ploto. Jie visiškai nepajėgūs spręsti šią problemą. Ir jie užtušuoja savo bejėgiškumą taip vadinamu mielaširdiškumu. Bet iš tikrųjų mielaširdystę reikės pateikti ne jiems, o tautai, kuriai nusibodo būti mielaširdingais, nusibodo užleisti darbo vietas. Tuo metu, kai Prancūzijoje 7 milijonai bedarbių.

Nusibodo teikti dosnią socialinę pagalbą nelegalams, tuo metu kai pas mus 10 milijonų skurdžių. Jei šitam antplūdžiui nebus padarytas galas greitai, galo jam nebus. Rezervuaras neišsemiamas ir pasekmės viso to bus galas mūsų klestėjimo, galas saugumui, galas mūsų identitetui, leisiu sau pasakyti – galas laisvei!

- Paskutinėmis dienomis vis dažniau kalbama apie terorizmo pavojų kylantį iš migrantų. Jūsų požiūriu, kaip jūs vertinate tokią situaciją?

- Tai ne paskutiniu metu. Ne pirmą mėnesį. Libija kelia aliarmą, ne pirmą mėnesį Italija kelia aliarmą, ne pirmą mėnesį kaip islamistai perspėja, o jie vykdo savo pažadus tikriau negu mes Europiečiai. Jie perspėja, kad siųs islamo kareivius čia, pasinaudoję migrantų banga, kad reikiamu momentu smogti į širdį Europos valstybėms. Mes tai žinome ir mėnesiais nieko nedarome prieš tai, mes netgi neleidžiame pasinaudoti Sirijos šaltiniais, nors kovos su islamo teroristais plane jie yra patys stipriausi žvalgai pasaulyje. Tai yra priimami sprendimai, kurie kelia didžiausią pavojų mūsų Tautai.

Pokalbį užrašė Algimantas Lebionka

Šauksmas


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
4   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают