O Tečer mus įspėjo dar 1997-aisiais…

Šauksmas.lt
+ 8 - 1
Автор: Šauksmas.lt
Источник: http://sauksmas.lt/o-tecer-mus-ispejo-dar-1997-aisiais.html...
7533-09-09 (2015 г.), читали 3167
0

1997 m. gruodžio 6-ąją į Vilnių iš Didžiosios Britanijos, Suomijos, Švedijos, Danijos ir Prancūzijos susirinkę politikai diskutavo, kas laukia Senojo žemyno valstybių – pavyks išsaugoti nepriklausomybę ar privalomai teks stoti į Europos Sąjungą.

Laišką konferencijai atsiuntė ir „Geležinė Ledi“ – Didžiosios Britanijos ministrė pirmininkė, šioms pareigoms perrinkta tris kartus (1990-aisiais ją pakeitė Džonas Meidžoras). Šį laišką tuometinė valdžia nuo visuomenės nuslėpė, nes jis neatitiko tuometinės visuotinės Euroentuziazmo dvasios. Šiandienos geopolitinių įvykių fone Margaret Tečer kreipimasis į Vilniaus konferenciją įgauna ypatingą prasmę.

reklama

LDiena.lt: savo ruožtu siūlau nepamiršti, kad būtent M. Tečer vizito jelcininėje Rusijoje, ką tik "nusimetusioje kruviną TSRS jungą", metu atvirai ir be užuolankų informavo savo "Rytų partnerius", jog:

Pasaulio visuomenės (suprask, civilizuotųjų Vakarų) nuomone, buvusioje TSRS teritorijoje EKONOMIŠKAI tikslinga palikti 15 (penkiolika!) milijonų gyventojų".

Taip kad visi kiti iš 293 047 571 buvusios Tarybų Socialistinių Respublikų Sąjungos gyventojų (1989 metų surašymo duomenys), paprasčiausiai turėjo arba "integruotis" į Vakarus (tai yra, emigruoti ir tapti juodadarbiais-vergais vakarų elitui), arba susilikviduoti.

Kaip matome, Lietuva, valdoma sąjūdinių išvaduotojų - išgamų ir uzurpatorių, sąžiningai vykdė ir tebevykdo šį Vakarų civilizatorės iubermenšės paliepimą.


Dvi išgamos iubermenšės - Agrigian-Tymošenko ir Tetčer

Šauksmas


88% Плюс 88% Plus
12% Минус 12% Minus
8   1
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают