R. Šimašiaus politika: turčiams – po 100 eurų, varguoliams – špygą

Anonimusas
+ 5 - 0
Автор: LTnacionalistas
Источник: http://revoliucija.org/2015/08/27/r-simasiaus-politika-turci...
7533-08-28 (2015 г.), читали 1938
0

Šiandien Vilniaus miesto meras liberalas Remigijus Šimašius griežtai pareiškė atmetantis lygių galimybių kontrolierės Agnetos Lobačevskytės pateiktą išvadą, kad į privačius darželius savo vaikus siunčiantiems tėvams skiriamos 100 eurų kompensacijos yra iš esmės diskriminacinės daugumos tėvų ir vaikų atžvilgiu ir todėl turėtų būti atšaukiamos.

Tie, kurie savo vaikus siunčia į privačius darželius ar mokyklas, jau ir taip priklauso turtingesniems visuomenės sluoksniams ir gyvena žymiai patogiau, negu dauguma kitų piliečių.

Tad ir šitokios 100 eurų kompensacijos, kurias laimina ir karštai gina ponas R. Šimašius – puikus šio veikėjo cinizmo ir įsiteigimo Vilniaus miesto „grietinėlei“ pavyzdys: tegul buržujai ir jų liokajai gauna papildomų pinigų, o tie, kuriems iš tiesų 100 eurų suma reikštų netgi labai daug, tegauna špygą taukuotą.

Galbūt tokia pono Vilniaus mero laikysena privers bent dalį vilniečių susimąstyti apie tai, kam naudinga stambiojo kapitalo ir jo liokajų interesus ginančio bei dar ir pederastų paradus palaikančio R. Šimašiaus politika.


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
5   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают