Lietuvos Krokodilai (Crocodylus landsbergensis) pravirko

Anonimusas
+ 7 - 0
Автор: Petras Gulbinskas
Источник: http://sauksmas.lt/lietuvos-krokodilai-crocodylus-landsberge...
7533-08-25 (2015 г.), читали 1745
0

Konstantinopolio patriarchas Fotios (senovės graikų kalba Πατριάρχης Φώτιος, apie 820-896) pasakojo apie krokodilus, „kurie, kaip kalbama, galvas žmonių, kuriuos jie suėdė, aprauda ir ašaras lieja ant užmuštųjų palaikų“.

Štai ir mes, rinkimams artėjant, vėl pamatėme „raudančius krokodilus“. Nevardinsiu visų apsiverkusių krokodilų, nes nepajėgsiu išvardinti, tiek jų daug verkiančių. Tik paminėsiu, kad jie daugumoje priklauso Crocodylus landsbergensis rūšiai.

Labiausiai įstrigo palyginti „jaunos krokodilės“, dar ne visai protą ir sąžinę praradusios, ašaros: „Nuo to paties jausmo nepabėgsime ir tautiečiams susimąsčius, kodėl Lietuvos gyventojams tenka gyventi gaunant 200 eurų pensiją, bet pabėgėliams integruoti bus skirta po 600 eurų per mėnesį. Internete sklaido liūdnas pokštas, kad senjorai už tokius pinigus dar ne taip integruotųsi“…“Lietuvos valdžiai bus nelengva įtikinamai atsakyti, kodėl Lietuvos piliečiai turi būti solidarūs su daugiau iš valstybės gaunančiais azijiečiais ir afrikiečiais“.

http://www.ekspertai.eu/konservatore-abilotaitepabegeliu-srauta-sukele-karai-yra-ne-musu-problema/

reklama

„Senjoras“, šias blevyzgas perskaitęs, pasakys: pensininkus, matai, krokodilai prisiminė, kaip atimti pensijas – pirmi, kaip guminėmis kulkomis šaudyti – pirmi, kaip dujomis purkšti – pirmi, kaip formulę pensijoms skaičiuoti, kad špyga liktų – pirmi. O čia dabar, – „senjorai už tokius pinigus dar ne taip integruotųsi“. Tai „pokštas iš interneto“, pasirodo.

Būtų, gi, visai kitaip, už 600 Eurų „senjorai“ išmirtų, kaipmat, delikatesų – varškės, kefyro, fermentinio sūrio prisivalgę iki soties, vynuogėmis apsiriję!

O gal ir gerai, galvoju, nereikės į juos guminėmis kulkomis pleškinti, nes vėl prie Seimo išbadėję susirinks.

Jie, tie Lietuvos „senjorai“, gi, ne tokie durni, kaip ekonomistai iš „skandinaviškų“ bankų, pasakomis apie mažėjančias kainas netiki, dauguma jų normalius aukštuosius mokslus baigę, raštingi, skaičiuoti moka, be to pilvu gurgiančiu pasitiki, o ne „kopeikoliubovais“ ir „kruglodurovais“, kaip visus tokius V.Kudirka vadino.

O ar „bus sunku valdžiai įtikinti, kodėl Lietuvos piliečiai turi būti solidarūs su daugiau iš valstybės gaunančiais azijiečiais ir afrikiečiais? “.

Bet palaukit! Kodėl krokodilams vaizdijasi, kad Lietuvos „senjoras“, pvz. gydytojas su 50 metų stažu (mano kolektyvinio sodo kaimynė) ir gaunantis 300 Eurų pensiją, turi būti solidarus su dykaduoniu, čia atsigrūdusiu (o panašu, kad amerikonų atgrūstu) iš Afrikos?

Gal todėl, kad pas aną yra juoda sėdynė (gerąja šio žodžio prasme), o gal, kad nei jis, nei jo tėvai, nei jo proseneliai nieko Lietuvai nedavė, nesukūrė ir net nežino kur tokia Lietuva yra? O gal todėl mes jį penėti ir popinti privalome, kad dėdė iš Amerikos jį, tą su juoda sėdyne (gerąja šio žodžio prasme), kompiuteriais aprūpino ir pamokino, kaip savo valstybę sugriauti ir kaip į Europą nubėgti? Gal dar papasakojo, kad ten viską gaus nemokamai, nedirbant, vien tiktai besiveisiant ir besidauginant?

Lietuviui, emigravusiam po karo į Ameriką niekas 600 Eurų nedavė, nors jis buvo pabėgėlis, bėgo nuo sovietų okupacijos. Ėjo ir dirbo sunkiausius ir juodžiausius darbus, niekas jo ten „neintegravo“. Ir mes tų skėrių iš Afrikos ar Azijos nei penėti, nei integruoti neprivalome, nes mes jiems nieko neskolingi.

O apie ES valstybių solidarumą, manau, lai tie Briuselio chalujai (gerąja šio žodžio prasme) mūsų bankrutuojantiems žemdirbiams papasakoja.

P.S. Verkiantiems krokodilams vertėtų atminti, kad Afrikiečiai valgo krokodilus, jie – ne baikštūs ir užguiti lietuviai, jie Europos turtas, jie turi teises, ne taip kaip mes – tik pareigas.

Šauksmas


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
7   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают