D.Grybauskaitės kritika uždrausta LRT, Žinių radijuje, “Laisvojoje bangoje”, “Radiocentre”

Anonimusas
+ 19 - 7
Автор: Aurimas Drižius
Источник: http://sauksmas.lt/d-grybauskaites-kritika-uzdrausta-lrt-zin...
7533-08-21 (2015 г.), читали 2999
0


- Čiaupkitės, šunauja!

Jau keli mėnesiai nesėkmingai bandau bent vienoje radijo stotyje nusipirkti anonsą, kuriame galėčiau paskelbti “Laisvo laikraščio” reklamą.

Prieš kelis metus Žinių radijas dar sutikdavo leisti “Laisvo laikraščio” anonsus, tačiau prieš kelis mėnesius atsisakė, kai anonse buvo paminėta D.Grybauskaitė. Nuo to laiko Žinių radijas net nebeatsako į mano paklausimus.

Tada bandžiau laimę “Laisvojoje bangoje” – šios radijo stoties reklamos vadovė man paaiškino, kad “mes nenorime su niekuo pyktis”, ir taip pat atsisakė transliuoti “Laisvo laikraščio” reklamos anonsus.

Paskutinį kartą bandžiau nusipirkti reklamos “Radiocentre” ir Relax FM. Bandžiau ištransliuoti tokį anonsą: “Laisvo laikraščio” tema – D.Grybauskaitę nuvers tik naujas Seimas”.

“Radiocentro” reklamos vadybininkas Tomas Stonys iš pradžių mielai sutiko transliuoti tokį anonsą, tačiau vėliau jo optimizmas išblėso. Jis man aiaškino, kad buvo susitikęs su vadovu, ir jų radijo stoties politika staiga pasikeitė – jie apskritai nesikiša į politiką. Tiesa, jeigu anonso tekstas būtų kitoks, jie sutiktų kitokį anonsą transliuoti. Paaiškinau jam, kad man tinka tik toks anonsas, nes mokėdamas pinigus, noriu patraukti klausytojų dėmesį. Jis sutiko, tačiau dar vėliau paskambino ir paaiškino, kad vis tie negalės transliuoti tokio anonso, nes jie apolitiški.

reklama

Prisimiau, kad Dalia Grybauskaitė atsakynėja į iš anksto suderintus klausimus, kuriems ji jau turi parengusi atminitinai išmoktą tekstą. Latviai gražiai pasijuokė iš Lietuvos prezidentės, parodė, kaip ji atsisako kalbėti apie “nesuderintus”, tačiau visiškai nekaltus klausimus apie krepšinį. Įdomų, kaip ji reaguotų paklausus, už ką ji buvo deportuota iš JAV.

Dar liūdniau, kad visa Lietuvos mass media priima tokias Grybauskaitės žaidimo taisykles. nekalbu jau apie tai, kad bent pusė “Panoramos” yra skirta kokiam nors Grybauskaitės vizitui į vaikų namus, kuriame “žurnalistai” užduoda iš anksto suderintus klausimus, ir prezidentė kaip papūga kartoja iš anksto išmoktą tekstą.

Stebiuosi, kaip per tuos grybauskinius metus visa žiniasklaida pasidarė tokia romi, iškastruota ir nesikandžiojanti, o tik uoliai ištransliuoujanti žinias iš Daukanto aikštės. Dar liūdniau, kad net Dramos teatro aktoriai prieš gastroles Rusijoje yra kviečiami į prezidentūrą, ir ten instruktuojami, kad važiuoja į priešišką šalį, ir reikia vengti rusų verbavimo. Žodžiu, visa Lietuva virsta į kažkokš užzombintą kraštą, kuriams nuolat sklinda garsas: “rusai puola, rusai puola”.

---
LDiena.lt: mieli kolegos iš visų Masinės Nuomonės Formavimo organų, žinau kad skaitote LDieną.lt, todėl kviečiu likti neabejingiems kolegos nelaimei - praneškite savo vadovybei, kad žmogus turi pinigų reklamai, o reklamos transliuotojai kažkodėl atsisako juos paimti! Priminkite tiems, kas jus samdo, kad mes gyvename dorame ir klestinčiame kapitalizme, kur pinigas ir privatus verslas yra pirmoje vietoje ir aukščiau už bet kokius apolitiškumus ir kitas seksualinio iškrypimo formas.

Negi mes leisime, kad kažkokia ideologija ar politinė linija mums, ištikimiems kapitalizmo pasekėjams diktuos, kurie pinigai kvepia, o kurie smirda?

SLAVA KAPITALIZMUI!


73% Плюс 73% Plus
27% Минус 27% Minus
19   7
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают