Iniciatyvinė grupė: statysime paminklą gaisrininkui Polikarpui Grybauskui

Šauksmas.lt
+ 4 - 0
Автор: Šauksmas.lt
Источник: http://sauksmas.lt/iniciatyvine-grupe-statysime-paminkla-gai...
7533-08-17 (2015 г.), читали 1835
0

Sostinė ir kiti Lietuvos miestai gražėja ir puošiasi vis naujais „balvonais“. Žodis „balvonas“ – naujas, liberalus lietuvių kalbos žodis, kurį sukūrė Vilniaus miesto meras Remigijus Šimašius ir kurį, kaip kalba gerai informuoti šaltiniai, Lietuvių kalbos komisija ruošiasi greitu laiku aprobuoti, kaip naudotiną vietoj pasenusio ir kasdieniame gyvenime nebenaudojamo žodžio paminklas.

Vilniaus miestas – labiausiai “nubalvonintas”. Jame atsirado visas būrys “balvonų”, skirtų užsienio narkomanams: Zapai, Vysockiui, Lenonui.

Čia yra “balvonas” katinui, šunims, net kažkokiam pagiringam ir besirąžančiam suomiui, šiaip girtuokliui, vyriškam lyties organui…

http://sauksmas.lt/algimantas-lebionka-paminklas-lenonui-demencijos-diagnoze.html

reklama

Nuo sostinės neatsilieka ir provincija. Rusnėje prisiminta, kad Lietuvoje nėra “balvono” sadomitams, kurie liaudyje nepolitkorektiškai dar vadinami pedera.tais, ir skubama ištaisyti šią skriaudą jiems. Kadangi savų, kiek žymesnių peder.stų neatsirado, tolerantiškai prisiminti svetimi peder.stai, užsieniečiai.

http://ldiena.lt/straipsnis/1792/mohatma-gandis-jo-sirdies-draugas-ir-vazelinas-lietuva-ketina-tapti-idiotiskiausiu-paminklu-salimi

Ar normalu, kad Valstybėje, kurioje skaičius “balvonų”, pastatytų miestų gatvėse ir aikštėses, sparčiai artėja prie skaičiaus “balvonų” valdžios struktūrose, vis dar nėra “balvono” gaisrininkui Polikarpui Grybauskui, mūsų gerbiamos Prezidentės tėveliui? Vyriškam organui – yra, užsienio narkomanams – yra, net šunims ir katinui – yra, o nusipeniusio Lietuvai žmogaus tėveliui – nėra. Kuo jis už vyrišką organą, narkomaną, katiną ar šunį blogesnis? Reikia nedelsiant ištaisyti šią klaidą!

reklama

Iniciatyvinė grupė, kurią sudaro Lietuvos patriotai, nutarė įgyvendinti projektą „Balvonas” gaisrininko Polikarpo Grybausko nuopelnams atminti “ ir pradėjo ruošti “balvono” projektą.

Iniciatyvinė grupė parinko vietą šiam “balvonui” – tai bus S.Daukanto aikštė, priešais Prezidentūrą. Žemiau pateikiame “balvono” maketą, įkomponuotą į aikštės architektūrinę erdvę:

Suprasdami ir vertindami Polikarpo Grybausko istorinę vertę Lietuvai, “balvono” gamybai pasirinkome analogiškos vertės mežiagą: bus juodo marmuro “balvonas”, užkeltas ant juodo marmuro postamento.

Tai bus dovana visiems Lietuvos ugniagesiams. Šventojo Florijono dieną prie paminklo gros ugniagesių dūdų orkestrai, marširuos ugniagesiai.

Sąmatinė “balvono” skirto P.Grybauskui vertė, įskaitant aikštės rekonstrukciją – tik 100 milijonų eurų.

Iniciatyvinė grupė lėšas, reikalingas paminklo statybai, siūlo akumuliuoti pardavus dar neišvogtą valstybės turtą: tris surūdijusius laivus, geležinkelio bėgius ir dujų terminalo „Independence“ papildomą kranto įrangą. Laivą kuo skubiau siūloma gražinant į Kaimanų salų ofšorą verslo partneriams, “išdūrusiems” Lietuvą. Jei lėšų nepakas, rinksime lėšas iš fizinių asmenų. Tam prie Seimo pastatysime aukų dėžutę, padarytą iš jūrinio konteinerio, sumontuosime prie jo visą parą veikiančias televizijos kameras, kad visi Lietuvos piliečiai galėtų pasidžiaugti seimo ir vyriausybės narių dosnumu.

Nebūkite abejingi! Junkitės prie mūsų, nes Lietuva be “balvonų” – Lietuva be ateities!

Iniciatyvinės grupės vardu:
Petras Gulbinskas

Šauksmas


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
4   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают