V.Surkovas ir D.Medvedevas 2011 metais ruošė sąmokslą prieš V.Putiną

Anonimusas
+ 1 - 0
Автор: Germanas Sterligovas
Источник: http://sauksmas.lt/germanas-sterligovas-v-surkovas-ir-d-medv...
7533-07-21 (2015 г.), читали 1601
0

LDiena.lt: siūlau skaitant šį interviu nepamiršti, jog melas ir propaganda gali slėptis ir po pačiais gražiausiais ir kilniausiais žodžiais, bei to fakto, kad rusų stačiatikybės fanatikas Sterligovas savo laiku puikiai išnaudojo dešimčių milijonų sunaikintos Tarybų Sąjungos piliečių tragedija, kurdamas savo asmeninę gerovę ir personalinį rojų.

Todėl prie šio "sensacingo" interviu, rekomenduoju peržvelgti dar ir vieną iš šiuo metu aktualiausių "Konto" straipsnių: "Любителям складывать паззлы..."
---

Vienas pirmųjų Rusijos multimilijonierių Germanas Sterligovas, š.m. liepos mėn. išpardavė savo veislinių gyvulių bandą Pamaskvio fermoje ir persikraustė su šeima į Kalnų Karabachą, kur surengė praėjusį pirmadienį, liepos 13 d., spaudos konferenciją. Šios konferencijos „Perdimonokliu“ tapo Sterligovo papasakota istorija apie neįvykusį Surkovo-Medvedevo perversmą prieš Putiną.

reklama

Germanas Sterligovas gausiai susirinkusiems žurnalistams papasakojo, kad jam ir jo šeimai buvo grasinama fiziniu susidorojimu, kad jam buvo bandoma sukurpti bylą dėl ultra nacionalistinės organizacijos „BORN“ (kovinė rusų nacionalistų organizacija) finansinio rėmimo. Pagrindiniais savo persekiotojais jis įvardino Surkovą, Medvedevą ir Rusijos valdžioje esančią 5 koloną. Šitų jėgų neapykantą, Sterligovo nuomone, iššaukė tai, kad jis prisidėjo prie to, kad būtų užkirstas kelias valstybės perversmui Rusijoje. Kaltinimus dėl „BORN“ rėmimo Sterligovas kategoriškai atmetė. Sterligovas papasakojo (pateikiame ne sinchronišką, bet kiek sutrumpintą jo kalbos tekstą):

„Surkovas, jei kas nežino, iki 2011 metų buvo vienvaldis Rusijos valdovas. Jis skyrė gubernatorius, tik jam priklausė 4-ji valdžia – visos masinio informavino priemonės. Tai buvo vienvaldis valstybės vidaus politikos vadovas. Net kai Putinas siūlė prezidentu Ivanovą, savo bendražygį ir patikimą žmogų, tai buvo atmesta ir Surkovas nutarė pastatyti Medvedevą. Ir taip Medvedevas tapo prezidentu.

Buvo galvojama, kad tai Putino žmogus, tai klaida. 2011 metai, renkama „Bolotnaja“, visų centrinių informacijos priemonių pastangomis, daroma viskas, kad surinkti maksimaliai daug žmonių. Vadovavo Surkovas. Jelcino laikais Fridmanas jį padarė Prezidento administracijos vadovu, atsakingu už masinės informacijos priemones. Jis visa laiką užėmė šias pareigas. Surkovas – CŽV agentas Kremliuje.

2011 metais į „Bolotnają“ susirinko daug žmonių ir repeticija prieš „Sacharovo prospektą“ praėjo gerai. Po to prasidėjo pasiruošimas mitingui Sacharovo aikštėje. Vėl visos informacijos priemonės. Opozicijos lyderiu buvo Navalnas. Tai buvo taip populiaru, kad net valdininkai ėmė varžytis veikiančios valdžios. Tapo madingi balti bantai. Pas Putiną liko labai nedaug šalininkų, ištikimų, ne pagal pareigas, tikrų, kaip Sečinas, Ivanovas, Tokarevas – jo komanda. Bet viešai visi bijojo bent žodį pasakyti, išskyrus Medvedevą ir Surkovą. Vienas – veikiantis Prezidentas, kitas – Prezidento administracijos vadovas.

reklama

2011 gruodžio 24 dieną, 3 valandą nakties, Surkovas per Maskvos radiją pasakė, kad jis palaiko sukilusią liaudį, kiek galima kentėti šitą betvarkę, žmonės daro reikalingą darbą, tai geriausi šalies žmonės ir t.t., pasirodymas truko 1,5min. Penktadienį Surkovas surinko visus masinės informacijos priemonių vadovus ir paskelbė, kad rytoj transliuotų tiesioginiame eteryje mitingą Sacharovo aikštėje. Kurį laką prieš mitingą į Maskvą atvyko didelis skaičius čečėnų, ginkluotų, su Rusijos milicijos darbuotojų pažymėjimais. Jie apsigyveno „President“ viešbutyje ir dalinai Pamaskvio sanatorijose. Čečėnai galvojo, kad jie atvyksta apginti Putiną. Jie su Ramzanu Kadyrovu buvo pasirengę ginti Putiną.

Be jokių abejonių jis Surkovo (kurio tėvas čečėnas, o motina žydė) buvo suklaidintas. Taip Surkovas panaudojo savo artimą draugą Ramzaną Kadyrovą. Šeštadienio rytą turėjo vykti Čečėnai į Sacharovo aikštę ir užimti vietas aukštų pastatų aukštesniuose aukštuose. Taip viskas  iš Dievo malonės ir pasibaigė.

Įsijungė Federalinio saugumo tarnybos ir užkardė, niekas neįvyko. O turėjo būti visiems matant užmušti Navalnas ir keli šalia jo buvę žmonės, kraujas turėjo užpilti aikštę. Likę gyvi turėjo pakviesti maskviečius sukilti ir kviesti žmones išeiti į gatves. Galiu tik numanyti, kad tai būtų Putino ir jo aplinkos paskutinė gyvenimo diena“.

Į  žurnalisto klausimą, ar Sterligovas turi įrodymų, jis atsakė trumpai: „Turiu“. Apie prieš V.Putiną rengiamą suokalbį Sterligovas platino informaciją per socialinius tinklus, skambino įtakingiems žmonėms. Pagrindiniu įrodymu, kad jo nerimas dėl galimo valstybės perversmo turėjo pagrindą, jo nuomone, buvo tai, kad Surkovas buvo nedelsiant nuimtas iš užimamų pareigų ir nuo šio momento V.Putinas tapo vienvaldžiu lyderiu.

Šauksmas


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
1   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают