35 procentai amerikiečių nori emigruoti

Versijos.lt
+ 2 - 0
Автор: Versijos.lt
Источник: http://versijos.lt/35-procentai-amerikieciu-nori-emigruoti/...
7533-07-17 (2015 г.), читали 2178
0

Kai vieni amerikiečiai Liepos 4-osios šventės išvakarėse traukia iš garažų krosneles griliui kepti ir ruošia fejerverkus, kiti pakuoja lagaminus.

Neseniai atlikta internetinė beveik 2000 suaugusių amerikiečių apklausa, kurią surengė Anglijoje įsikūrusi piniginių perlaidų sistema TransferWise, parodė, kad 35% Amerikoje gimusių rezidentų ir emigrantų pasirengę persikelti iš JAV į kitą šalį. Šis procentas žymiai didesnis tarp amerikiečių, kurių amžius 18-34 metai. Tarp dutūkstantųjų kartos atstovų net 55% apklaustųjų pasakė, kad neatmeta galimybės visam laikui išvažiuoti iš JAV. Iš jų 43% vyrų ir 38% moterų pažymėjo, kad jų sprendimą dėl išvažiavimo gali įtakoti didesni atlyginimai.Tuo metu kai daug amerikiečių guodžiasi mintimis apie emigraciją, tik viena tūkstantoji procento gyventojų faktiškai atsisakė pilietybės 2014 metais.

reklama

OFICIALUS KASMET EMIGRUOJANČIŲ AMERIKIEČIŲ SKAIČIUS

Finansų ministerijos duomenimis toks mažas procentas – tai 3415 žmonių – tai 14 procentų daugiau nei 2013 metais.

Iki 2010 metų kasmet atsisakydavo Amerikos pilietybės ne daugiau kaip 1000 žmonių. Šiandien šis skaičius toliau auga. Vien pirmame 2015 metų ketvirtyje 1336 amerikiečiai atsisakė pilietybės ir tai tapo nauju rekordu – praneša ministerija.

Nežiūrint į augantį paskutiniais metais išvažiuojančių skaičių, amerikiečiai turi daug priežasčių pasilikti tėvynėje. 59% apklaustųjų pareiškė, kad „tai jų namai“ – tai tapo svarbiausiu argumentu pasilikti.

58% apklaustųjų lemiamu faktoriumi, kuris sulaiko juos Amerikoje, įvardijo romantiškus santykius ir šeimyninius ryšius, kai tuo tarpu 22% kaip argumentą pateikė demokratinės visuomenės egzistavimą ir tik 2% nurodė žemus mokesčius.

www


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
2   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают