KiberBerkutas tarp Makeino failų rado ILIV egzekucijų falsifikavimo įrodymus

Anonimusas
+ 2 - 0
Автор: KiberBerkutas
Источник: http://www.cyber-berkut.ru/main/20150710_00.php...
7533-07-11 (2015 г.), читали 4564
0

Mes, KiberBerkutas, gavome failą, kurio reikšmės neįmanoma pervertinti.

Brangus senatoriau Makeinai! Rekomenduojame jums kitą kartą į užsienio keliones, o ypatingai - vykstant į Ukrainos teritoriją, neimti su savimi konfidencialių dokumentų.

Viename iš jūsų kolegų įrenginių mes suradome daug įdomios medžiagos. Mes nusprendėme kai ką paviešinti: žemiau esantis videoklipas turi tapti prieinamas pasaulinei visuomenei!

Žiūrėti Rutube:

reklama

---
LDiena.lt: tiesą sakant inscenizuotos ir kinostudijose nufilmuotos ILIV (Irako ir Levanto islamo valstybė) teroristų pjaustomos galvos - labai logiškas piaro žingsnis, kuris buvo būtinas pirminiame ILIV reklamavimo ir "įvedimo į rinką etape". Reikėjo pateikti kažką "ypatingo", kas taptų firminiu ILIV ženklu, ką su entuziasmu po visus feisbukus ir sakndinaviško tipo bulvarinius organus ištampytų presstitutės ir naudingi idiotai.

O kadangi paties ILIV kaipo tokio tuo metu dar apskritai nebuvo, JAV tarnyboms, kuruojančioms Artimuosius Rytus buvo daug pigiau ir paprasčiau pasisamdyti Holivudą, negu palikti viską arabų saviveiklai. Sprendimas pasiteisino - tokio profesionalumo ir vizualaus paveikumo videoklipų, kokius išplatino atseit patys "ILIV teroristai" pasaulis dar nematė.

Juokingiausia, kad apie filmuotą karą, vykstantį tik televizijos ekranuose ir kino studijų uždaruose filmavimo paviljonuose, visiškai atviru tekstu buvo pademonstruota milijoninei auditorijai filme "Uodega vizgina šunį". Mes galime tik spėlioti, kodėl buvo priimtas sprendimas taip paatvirauti. Graičiausiai, toks išankstinis preventyvus "atseit tiesos" paskelbimas buvo panaudotas informacinės erdvės prevencijai - dabar galima ramiai bet kokius nutekintus failus su tokiomis inscenizacijomis pristatinėti kaip "sąmokslo teorijas, kurias pagindė paranojiški konspirologai prisižiūrėję Holivudinių blokbasterių..."

Šis prijomas vadinasi: "jeigu negali užkirsti kelio procesui - tuomet perimk jo vadovavimą". Ką nomonės manipuliatoriai sėkmingai ir daro, sukūrę ir paleidę į apyvartą "sąmokslo teorijos terminą", bei patys itensyviai, be pertraukos, nuo pat 60-ųjų planingai propagandindami konspirologijos kultą.


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
2   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают