Negrų ir arabų įvažimo į Lietuvą mechanizmas jau paruoštas - beliko jį tik paleisti

Anonimusas
+ 9 - 0
Автор: LDiena.lt
Источник: http://sauksmas.lt/kai-korupcija-iseina-is-pogrindzio.html...
7533-07-02 (2015 г.), читали 3699
1


Netrukus ir Lietuvoje...

Papildymas - Vito Smilgio komentaras: Ponas Laurynai, buvo toks mano pasisakymo tekstas fb grupėje, bet be jokio pavadinimo ir nuotraukos, o pridėtas pavadinimas ir nuotraukos daug ką keičia bei nevisumoje atspindi mano požiūrį, nuostatas ir poziciją. Būkit geras, pašalinkit tą straipsnį (tai buvo tik informacija diskusijai, bet ne platinimui straipsnio forma), nes nesutinku, kad mano rasta informacija būtų platinama tokia forma. Kūryba – jūsų laisvė, informaciją, neabejotinai, galite naudoti, bet nuorodų į mano asmenį. Tikiuosi, supratingai pažvelgsite į tai.
---

LDiena.lt: ne ponas (nes neturi nei tarnų, nei kumečių) Laurynas, buvo negeras, bet pasinaudojo savo laisve į Kūrybą, kuri maloniai ir kilniadvasiškai jam buvo palikta - todėl straipsnį paliko, autoriaus neanonimizavo ir prašo visų skaitytojų, tekstą esantį žemiau vertinti atskirai nuo pavadinimo bei nuotraukos. Ačiū už supratimą.
---

Vitas Smilgys feisbuke rašo:

reklama

Pabėgėlių (nelegalūs migrantai ir tiek – anokie ten pabėgėliai) klausimu Lietuvos valdžios „galva ir kūnas“ nuduoda didvyrius: „Mums liepė priimti 700 pabėgėlių, o priimsime tik apie 200!“ Valio! Apgynė Lietuvą nuo „eurokošės“. Bet ar tikrai taip? 

Yra „laikinojo paskirstymo“ ir „perkėlimo“ programos. Pagal pirmąją (laikinojo paskirstymo), Lietuvai reikia priimti 302 vnt. iš Italijos ir 201 vnt. iš Graikijos. Pagal antrąją (perkėlimo) – 207 vnt., už tai bus skirta itin dosni parama – po 6 tūkst. EUR už kiekvieną perkeltą asmenį (pinigų pilnai pakaks nebenaudojamas mokyklas, internatines mokyklas, mokyklų bendrabučius pertvarkyti į gyvenimui pritaikytas patalpas, taip nors ir 25 – 50 tūkst. „nelegalų“ galima „sugrūst“ į Lietuvą). 

Pagal EK, tuos 207 vnt. reikia „paimt“ iki 2015 metų rugsėjo. Valdžia, aišku, nepasibodėjo mus nuteikt: mes galim tik 200, o ne 700! Pirmai pradžiai tiek ir priims, nes tiek EK liepė pagal perkėlimo programą. Kai Lietuvos „nekaltybė“ jau bus nuplėšta, visi kiti, greičiausiai, bus vežami patylom – matysim tik, kad gatvėse pasirodo vis daugiau juodaodžių žmonių, vis daugiau kils reikalavimų „kultūros ir religijos“ centrus steigt, o dar vėliau pajusime ir rimtą mūsų įprasto gyvenimo trukdį dėl jų buvimo čia (Lietuvoje). 

O šiaip Lietuva turėtų išnagrinėti 1,16 % visai Europai tenkančių prieglobsčio prašymų (ir išnagrinės, negi ims „šiukšlintis“ prieš Briuselį?). Jei imti proporcingai ES gyventojų skaičiui, tai nelegalių migrantų („pabėgėliai“) Lietuva turi priimti tiek, lyg būtų 8 mln gyventojų dydžio valstybė: viską, kas nelabai tinka Europos senbuvėms, į postarybines ir postsocialistines šalis siekiama „nupilt“ kai į kokią susiurbimo duobę, o mūsų politinė vadovybė uoliai siekia prie to prisidėt... 

http://ec.europa.eu/lietuva/news_hp/news/13052015_migracijos_darbotvarke_lt.htm 
http://ec.europa.eu/lietuva/news_hp/news/27052015_siulymai_del_migracijos_lt.htm


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
9   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 1

1. senas komunistas 0 0
2018-04-15 08:08:33

Lietuvai butinai reikia pabėgeliu įpatingai juodaodžių ,nes dėl inbrydingo lietuviai išmiršta . Genialus mąstytojas Vytenis Andriukaitis pasakė: „Kaip galima susiaurinti save iki etniškumo? Lietuvybė yra kultūros fenomenas, kuriame vietą gali rasusti įvairių genetiškų kompozicijų žmonės.Butinai reikia juoduku kad apvaisintu lietuvaites .Tolimos ateities žmogus bus mišrūnas. Įveikus atstumus, laiką ir prietarus rasės ir klasės išnyks. Būsimoji eurazinė-negroidų rasė bus panaši į senovės egiptiečius. ENR pakeis visas tautas ir visas asmenybes“.

 

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают