Demografinės problemos Lietuvoje sprendimas – atrastas

Anonimusas
+ 1 - 0
Автор: Egidijus Baltušis
Источник: http://sauksmas.lt/egidijus-baltusis-demografines-problemos-...
7533-06-03 (2015 г.), читали 1933
0

Šiandien teko permesti akimis keletą susirūpinimą keliančių straipsnių ir tikrai man atsirado noras paprieštarauti. Na nejaugi taip blogai? Žinoma, aš sutinku, kad vietinių gyventojų mažėja, bet nesutinku su šiai problemai pritaikyta analizės formule. Pagrindinė problema ne tik, kad išvažiuoja gabiausias ir didžiausią motyvaciją veikti ekonomikoje turintis jaunimas. Problema slypi visai šalia, o tai yra šalies vidutinis gyventojų amžius, šiuo metu tai yra apie 40 metų.

Vakaruose toks amžius yra jau ta riba kada nebesiūloma daryti karjeros dėl to, kad iš naujo kandidato norima išspausti daug. Kitaip kalbant, situacija rutuliosis taip, jaunimo emigracijos tendencija nesikeis, o tiems kam šiandien 40, po 10 metų bus 50, čia pat ir pensijinis amžius, o tiems kam šiandien pensija, po 10 metų jau bus išėję pas Abraomą. Aplamai statistikos gimusiųjų ir mirusiųjų skaičiai yra kritiniai, bet dar ir pagražinti 1×1,5.

Negaliu pamiršti Olego Titorenkos iš Kintų komentaro, kad 1990 metais jų miestelyje kasmet gimdavo virš 90 mažylių, o šiais laikais tik 2. 100 % esu įsitikinęs, kad valdininkai bus priversti pirmoje eilėje spręst ką daryt ekonomikoje ir Sodros biudžete, kad neįvyktu visiškas kolapsas, paprasčiausiai pakels pencijinio amžiaus ribą, bet kiekvienam duoto gyvenimo amžiaus ribą yra suteikta Viešpats ir mūsų valdininkai čia sverto neturi.

Pirmi tragedijos požymiai bus: mes pastebėsime, kad padidėjo gimstančiųjų ir mirštančiųjų santykis neigiama linkme. Prisiminiau neseniai aplankytus Lietuvos kaimus kur dar vaikystėje mačiau, kad ten gyvena virš 50 gyventojų, dabar ten gyvena tik 2-3, o kituose kiemuose žolės užaugusios sulig stogais arba namai jau sulyginti sulig žeme ir taip naiviai atrodo tie Lietuvos statistikos vis dar pateikiami tie 3 milijonai…

reklama

Bet mūsų valdininkai - eurozombiai, žino fokusą abra-kadabra, kaip šita statistika galima manipuliuoti ir jokios apgaulės, vien tik pirštų miklumas. Taigi, ES vis dėlto priėmė sprendimą pirmam tranšui 40000 emigrantų iš negandų apimtos Afrikos bei vidurinės Azijos, kur prieš keletą metų vakarietiška propaganda žavėjosi savo atliktais Arabų pavasariais ir ten nuverstais režimais. Dabar ES susidūrė su pasekmėmis, milžiniški kiekiai pabėgėlių iš savo gimtinių, pas kuriuos atėjo demokratija ir liberastizmas, apgulė pietines ES valstybes ir šios nusprendė permesti dalį imigrantų naštos ant kvailių iš rytų Europos.

Naujieji, ateities lietuviai

Man iškyla klausimas, kodėl tais emigrantais nepasirūpina tos finansinio internacionalo korporacijos, kurios ir inicijavo tų šalių krizes vien dėl to, kad joms atitektų tų šalių resursai, na žinoma, o kaipgi kitaip, juk už JAV bankų griūtį ir ekonominę krizę taip pat sumokėjo JAV visuomenės surinktais mokesčiais iš biudžeto, kodėl šiuo atveju ES turėtų būti kitaip? Taigi, Lietuvos pirmas tranšas bus apie 1500 emigrantų iš Afrikos ir neaišku ar tai bus paskutinis šiais metais ir taip pat sekančiais ir kitais ir dar ir dar ir dar…

Čia norėčiau paklausti Lietuvos visuomenės, brolyčiai tai kuria kūno vieta jūs galvojote, kada tą saujelė Lietuvos visuomenės altruistų, vedami Pranciškaus Šliužo ir Ritos Jusienės, bėgiojo kaip bitelės rinkdami kaip kiekvieną medaus lašelį po parašą, aukodami savo brangų laiką ir santaupas vardan tos Lietuvos, o jūs į balsavimo apylinkes net savo subinės negalėjote atvilkti.

Juk Liberastas Masiulis, jums atviru tekstu atsakinėjo į klausymą televizijos diskusijose ir atviravo, kad jis ir jo partija yra už emigrantus iš musulmoniškų ir Afrikos šalių, o paskutiniuose rinkimuose jūs jiems net suteikėte daugiausiai balsų, dar kartą klausiu, kuria jūs kūno dalimi galvojate, kas pas jus ant pečių, galva ar kopūstas? Negi Lietuvaičiai, mūrai ant žirgų, visiškai apkiauto ir tapo vikšrais, perdirbantys savo viduriais Maximos subproduktus į mėšlą.

Deja, tokia mūsų tautos ligos diagnozė, jūs taip aptingote ir apkiautote, kad tingite net ir mastyti, kas jums berūpi, priėst, prisigert ir pasižiūrėti TV durniems, na žinoma juk visi atsakymai toje tv skylėje. Beabejo, jūs dar ir patriotai, juk kaip evoliucionuoja mūsų valdžios parazitai iš kraštutinės kairės į kraštutinę dešinę, taip ir jus ąžuolai-patriotai bėgate apimti psichozės paskui šitą švytuoklę, o kada mūsų valdžios pajacų evoliucijos švytuoklė  vėl mesis į priešingą pusę, na žinoma jūs ir vėl iš paskos ir kuo neteisus koncervas Kubilius – tikra avinų banda.

reklama

Ateities lietuviai – vyrai ir Lietuva

Šioje vietoje galėčiau bepridurt, lietuviai, jūs prašikote visas likimo siustas palankias aplinkybes, na žinoma jūs ir už Dievą protingesni, daugelis iš jūsų galvojate, kad Dievas su jumis... Na pirmą kart girdžiu, kad dievas būtu už sadomiją, kuri tampa naujų mūsų kultūros kultu ir kartu naikina mūsų civilizaciją kaip maras. Jūs manote, kad Dievas jums padės išspręsti šias problemas, nesuverskite ant jo pečių to už ką jis nėra atsakingas, politiką, valstybes, finansus, karus, įstatymus, religiją ir kitas žmogiškas beprotystes jūs susikūrėte patys, patys jas ir spręskite, Dievas jums suteikė šią nuostabia planetą, padovanojo pati didžiausia stebuklą kaip žmogų, naujo žmogaus gimimą ir meilę savo artimui, o jūs su jo sukurtais stebuklais elgiatės taip neatsakingai…

Gerai paanalizuokime, kuria kūno dalimi mąsto mūsų politiniai pigmėjai, o gal jie kaip biorobotai, tiesiog laiku vykdo instrukcijas.

Jei kasmet mes įsileisime iki 2000 emigrantų, tai po 10 metų jų jau bus apie puse milijono, tai lems ne vien gimstamumas, tą lems ir šeimos narių atsigabenimas iš Afrikos ir jokių iliuzijų nėra ko puoselėti, kad to nebus. Bus įteisintos visos instrukcijos, kaip tais imigrantais rūpintis, žinoma tai kainuos mums milžiniškus resursus ir tai dar labiau padidins mūsų skolos naštą. Iš savo didelės patirties, galiu paliudyti, kad darbas čia, ES, tuos imigrantus mažiausia domina, juos traukia tik socialinės garantijos, bet paprastai jiems to neužtenka, jiems dar svarbu perimti iš vietinių ir kriminalinės įtakos sferas.

Iš kitos pusės jie nesiintegruos į mūsų kultūrą ir gyvens getais, taip jiems lengviau pasipriešinti esamai valdžiai. Matyt, mūsų režimo atstovams jau nebeįdomu ir pasidarė nuobodu, vietiniai avinai įbauginti ir ramūs, sutinka su visomis valdžios užgaidomis, matyt užsigeidė ekstrymo ir adrenalino, kitaip būtu sunku paaiškinti šia valdžios silpnaprotystę. Šioje schemoje, po 30 metų gyventojų skaičius ir pasieks 4 milijonus, bet santykis geriausiu atveju bus 1 milijonas lietuvių prieš 3 milijonus svetimų.

P.S. Ar neatsiranda toks klausimas, kodėl taip vyksta? Ar mes konfliktuosime tarpusavy dėl ideologinių skirtumų, ar turėsime ateities konfliktus su emigrantais, paprastai pagrindiniai geopolitiniai strateguotojai inicijuoja visus ideologinius konfliktus tarp tautų, įveldami juos į kovas ir istorinius ginčus tarp nukentėjusių.

Šitaip tautos įsiveldamos į konfliktus, vėl kariauja ir kariauja, daugiau vardan ideologinio keršto ir jau nebesvarbu kas laimi, iš tikro pralaimi abu, nes praranda sąlygas į savarankišką ateities kūrimą. Šalies ateities kūrimas atiduodamas į tas rankas, kas valdo pasaulinę geopolitiką, todėl ir atsitinka taip, kad kaunamės dėl praeities, o ateities perspektyvas atiduodame pagrindiniam mūsų priešui, kurio net nedrįstame priešu pavadinti, čia privalome savęs paklausti, o kada ateis laikas įvertinti save kritiškai?


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
1   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают